Δεκαπενταύγουστος 2021 - Μνημόνευση ονομάτων στις Παρακλήσεις της Παναγίας μας

ιάσωσον, από κινδύνων, τους δούλους σου, Θεοτόκε, ότι πάντες μετά Θεόν, εις σε καταφεύγομεν, ως άρρηκτον τείχος και προστασίαν."

Στείλετε τα ονόματά σας ώστε να τα μνημονεύουμε στις Παρακλήσεις της Παναγίας μας.

Αδελφοί μου πεφιλημένοι και παιδιά πολυαγαπημένα του Σωτήρος Χριστού και της Παναγίας Μητέρας Του, χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.

Με την χάρη Του, πέρασε ένας ακόμη χρόνος.

 Μας φύλαξε από την λαίλαπα της πανδημίας. Άλλοι αρρώστησαν κι άλλοι όχι, αλλά πάλι είμαστε εδώ όλοι μαζί να γιορτάσουμε την Κοίμηση της Παναγίας μας, ενωμένοι, αγαπημένοι και πάντοτε ευγνώμονες για όσα η χάρη Της μας έδωσε, καλά και μη και για όσα δεν μας έδωσε επίσης.

Πάντοτε πρέπει να την ευχαριστούμε, διότι η ευχαριστία είναι ο τρόπος με τον οποίο ελκύουμε  την  χάρη, αλλά και να προσευχόμαστε να μας σκεπάζει και να μας προστατεύει.

Την πρώτη του Αυγούστου θα αρχίσουμε τις Παρακλήσεις της Παναγίας μας. Γι αυτό σας υπενθυμίζω όσοι θέλετε να στείλετε τα ονόματα των αγαπημένων σας ώστε να τα μνημονεύουμε καθημερινά σ’αυτή την τόσο ιδιαίτερη εποχή του Δεκαπενταύγουστου.

Εύχομαι ταπεινά, σε όλους, να είστε ψυχικά και σωματικά υγιείς και δυνατοί, έχοντας για Θώρακα τον Χριστό, για ασπίδα την Παναγία μας και για δόρυ τον Τίμιο Σταυρό.

Έτσι θωρακισμένοι και με τον Θούριο Ύμνο της προσευχής στα χείλη να περάσουμε τα δύσκολα της παρούσης ζωής  και να αξιωθούμε της Ουρανίου Βασιλείας Αμήν.

Σας ασπάζομαι  εν Κυρίω με όλη την Αγάπη της φτωχής μου καρδιάς,

Ελάχιστη εν Χριστώ

Γερ. Θέκλα

 Στείλετε τα ονόματά σας ώστε να τα μνημονεύουμε στις Παρακλήσεις της Παναγίας μας.