Jusqu'en 2018

15 juin 2018 ηση του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας του σώματος και της ψυχής μας γι α τον ερχομό του Κυρίου μας. Η νηστεία έχει ένα ιδιαίτερο νόημα όταν συνδέεται με την προσευχή και την ελεημοσύνη. Γι' αυτό το λόγο, η Εκκλησία μας καλεί για μια πιο έντονη πνευματικ ή και λειτουργική ζωή. Η εκκλησιαστική παράδοση έχει ορίσει αυτή την περίοδο νηστείας, τ ο Σαρανταλείτουργο, δηλαδή τήν καθημερινή τέλεση της Θείας Λειτουρ γίας από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου.
Για άλλη μια φορά εφέτος η αδελφότητά μας έχει την ευλογία να τελέ σει το Σαρανταλείτουργο, ώστε να μνημονεύονται τα ονόματα των ζώντω ν και κεκοιμημένων προσφιλών σας προσώπων. " ι ταχυδρομικώς ή αν δεν έχετε λάβει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτ ή που ευρίσκεται στη σελίδα αυτή παρακάτω.
Αν θέλετε να κάνετε δωρεά στο μοναστήρι υποστηρίζοντας αυτή την π ροσπάθεια μπορείτε να ταχυδρομήσετε την επιταγή σας ή να κάνετε τη δωρεά σας δια μέσου διαδικτύου.
Είναι καθήκον μας, ως ορθόδοξοι χριστιανοί, να βοηθούμε τους αδελφ ούς μας με την προσευχή μας δίνοντας τα ονόματά τους για μνημόνευση στην Θεία Λειτουργία κατά την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγ έννων, και γενικότερα κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Κατά την μνημόνευση των ονομάτων οι κεκοιμημένες ψυχές λαμβάνουν ανάπαυση και οι ζώντες πνευματικό όφελος και βοήθεια.

Είθε να έχετε ευλογημένη σαρακοστή !